
>
664.644.4
Ч-87
Чуйко, Андрій Миколайович.Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 27.11.2003 / А. М. Чуйко ; наук. керівник Г. М. Лисюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 18 с. - Бібліогр.: с. 13-15
Ключові слова: кріас-порошки -- виноградні вичавки -- антиоксиданти -- бісквітне тісто -- пісочне тісто -- дріжджове тісто -- криас-порошки -- виноградные выжимки -- антиоксиданты -- бисквитное тесто -- песочное тесто -- дрожжевое тесто -- krias-powder -- grape pomace -- antioxidants -- biscuits dough -- sandy dough -- yeasted dough --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню і розробці технологій виробів із бісквітного, пісочного і дріжджового тіста з використанням порошків із виноградних вичавків, отриманих за кріогенною технологією. Сукупність результатів експериментальних досліджень дозволила сформулювати доцільність використання порошків із виноградних вичавків, отриманих за кріогенною технологією, у виробництві борошняних виробів. Встановлено, що введення кріас-порошків до рецептур бісквітних, пісочних і дріжджових напівфабрикатів дозволяє одержати високоякісну готову продукцію з покращеними структурно-механічними властивостями, підвищеною біологічною цінністю і подовженими термінами зберігання. На основі знайдених закономірностей розроблено рецептури та технології борошняних виробів з використанням кріас-порошків із виноградних вичавків. Здійснено апробацію запропонованих розробок у підприємствах громадського харчування та хлібопекарної промисловості м. Харкова і визначено економічний ефект від їх можливого впровадження.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ч-87
Чуйко, Андрій Миколайович.
УДК | |
664.644.4 | |
663.26 | |
664.68 |
Ключові слова: кріас-порошки -- виноградні вичавки -- антиоксиданти -- бісквітне тісто -- пісочне тісто -- дріжджове тісто -- криас-порошки -- виноградные выжимки -- антиоксиданты -- бисквитное тесто -- песочное тесто -- дрожжевое тесто -- krias-powder -- grape pomace -- antioxidants -- biscuits dough -- sandy dough -- yeasted dough --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню і розробці технологій виробів із бісквітного, пісочного і дріжджового тіста з використанням порошків із виноградних вичавків, отриманих за кріогенною технологією. Сукупність результатів експериментальних досліджень дозволила сформулювати доцільність використання порошків із виноградних вичавків, отриманих за кріогенною технологією, у виробництві борошняних виробів. Встановлено, що введення кріас-порошків до рецептур бісквітних, пісочних і дріжджових напівфабрикатів дозволяє одержати високоякісну готову продукцію з покращеними структурно-механічними властивостями, підвищеною біологічною цінністю і подовженими термінами зберігання. На основі знайдених закономірностей розроблено рецептури та технології борошняних виробів з використанням кріас-порошків із виноградних вичавків. Здійснено апробацію запропонованих розробок у підприємствах громадського харчування та хлібопекарної промисловості м. Харкова і визначено економічний ефект від їх можливого впровадження.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |