Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 12.05.2015 / І. О. Соколовська ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2015. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-19
УДК
664.685.6
Ключові слова: білковий крем -- пектин -- альгінат натрію -- комплекс структуроутворювачів -- пюре чорниці -- пюре обліпихи -- заморожування крему -- белковый крем -- альгинат натрия -- комплекс структурообразователей -- пюре черники -- пюре облепихи -- замораживание крема -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)