
>
664.68
К 28
Касабова, Катерина Рубенівна.Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.05.2014 / К. Р. Касабова ; наук. керівник О. В. Самохвалова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 24 с. - Бібліогр.: с. 19-21
Ключові слова: маффіни -- фізіологічно функціональні -- інгредієнти -- продукти переробки -- харчова цінність -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- якість -- маффины -- физиологически функциональные -- ингредиенты -- продукты переработки -- пищевая ценность -- органолептические показатели -- физико-химические показатели -- качество -- muffins -- physiologically functional -- ingredients -- the products of processing -- nutritive value -- organoleptic parameters -- physical-chemical parameters -- quality --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню використання продуктів переробки зародків пшениці та буряковому жомі - добавок шроту зародків пшениці та бурякових волокон у технології маффінів для підвищення їх біологічної та харчової цінності.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
К 28
Касабова, Катерина Рубенівна.
УДК | |
664.68 |
Ключові слова: маффіни -- фізіологічно функціональні -- інгредієнти -- продукти переробки -- харчова цінність -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- якість -- маффины -- физиологически функциональные -- ингредиенты -- продукты переработки -- пищевая ценность -- органолептические показатели -- физико-химические показатели -- качество -- muffins -- physiologically functional -- ingredients -- the products of processing -- nutritive value -- organoleptic parameters -- physical-chemical parameters -- quality --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню використання продуктів переробки зародків пшениці та буряковому жомі - добавок шроту зародків пшениці та бурякових волокон у технології маффінів для підвищення їх біологічної та харчової цінності.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-3281 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|