664.68
К 28
.
Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.05.2014 / К. Р. Касабова ; наук. керівник О. В. Самохвалова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 24 с. - Бібліогр.: с. 19-21

УДК
664.68

Ключові слова: маффіни -- фізіологічно функціональні -- інгредієнти -- продукти переробки -- харчова цінність -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- якість -- маффины -- физиологически функциональные -- ингредиенты -- продукты переработки -- пищевая ценность -- органолептические показатели -- физико-химические показатели -- качество -- muffins -- physiologically functional -- ingredients -- the products of processing -- nutritive value -- organoleptic parameters -- physical-chemical parameters -- quality --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню використання продуктів переробки зародків пшениці та буряковому жомі - добавок шроту зародків пшениці та бурякових волокон у технології маффінів для підвищення їх біологічної та харчової цінності.
Додаткові точки доступу: