Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.03 / О. В. Григоренко ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон : [б. в.], 2005. - 20 с. - Б. ц.
УДК
634.22
664.8.037.5
Ключові слова: біологічна цінність -- дефростація -- заморожування -- зберігання харчових продуктів -- кормова цінність -- слива -- споживчі властивості товарів -- теплофізичні характеристики -- биологическая ценность -- дефростация -- замораживание -- хранение пищевых продуктов -- кормовая ценность -- потребительские свойства товаров -- теплофизические характеристики -- biological value -- defrosting -- freezing -- food storage -- feed value -- plum -- consumer properties of goods -- thermophysical characteristics -- Додаткові точки доступу: Херсон. нац. техн. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах