634.22
Г 83
.
Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.03 / О. В. Григоренко ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон : [б. в.], . - 20 с. - Б. ц.

УДК
634.22
664.8.037.5

Ключові слова: біологічна цінність -- дефростація -- заморожування -- зберігання харчових продуктів -- кормова цінність -- слива -- споживчі властивості товарів -- теплофізичні характеристики -- биологическая ценность -- дефростация -- замораживание -- хранение пищевых продуктов -- кормовая ценность -- потребительские свойства товаров -- теплофизические характеристики -- biological value -- defrosting -- freezing -- food storage -- feed value -- plum -- consumer properties of goods -- thermophysical characteristics --
Додаткові точки доступу: