
>
664.84
С 29
Селіванська, Ірина Олександрівна.Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих продуктів : захищена 23.12.2005 / І. О. Селіванська ; наук. керівник М. О. Грішин ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2005. - 18 с. - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
Ключові слова: соя -- борошно соєве -- вологотеплова обробка -- екстракція -- соєво-молочний концентрат -- окара -- сушіння -- сухе соєве молоко -- соєві консерви -- мука соевая -- влаготепловая обработка -- экстракция -- соево-молочный концентрат -- сушка -- сухое соевое молоко -- соевые консервы -- soy-beans -- soy-flour -- water-heat processing -- extraction -- soy-milk concentrated products -- okara -- drying -- dry soy-milk -- soy`s tinned products --
Додаткові точки доступу:
Грішин, Михайло Олександрович\наук. керівник\
Одес. нац. акад. харч. технологій
С 29
Селіванська, Ірина Олександрівна.
УДК | |
664.84.047 | |
633.34 |
Ключові слова: соя -- борошно соєве -- вологотеплова обробка -- екстракція -- соєво-молочний концентрат -- окара -- сушіння -- сухе соєве молоко -- соєві консерви -- мука соевая -- влаготепловая обработка -- экстракция -- соево-молочный концентрат -- сушка -- сухое соевое молоко -- соевые консервы -- soy-beans -- soy-flour -- water-heat processing -- extraction -- soy-milk concentrated products -- okara -- drying -- dry soy-milk -- soy`s tinned products --
Додаткові точки доступу:
Грішин, Михайло Олександрович\наук. керівник\
Одес. нац. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1231 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|