
>
637.523
Б 91
Бурак, Валентина Генадіївна.Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів з використанням соєвого білково-жирового збагачувача (СБЖЗ) [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 21.01.1998 / В. Г. Бурак ; наук. керівник М. М. Клименко ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1997. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.
Ключові слова: м'ясо -- соя -- сбжз -- гідратація -- якість -- холестерин -- моделювання -- мясо -- сбжо -- гидратация -- качество -- моделирование -- meat -- soy-bean -- spfe -- hydration -- cholesterine -- modelling --
Додаткові точки доступу:
Клименко, М. М.\наук. керівник\
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Б 91
Бурак, Валентина Генадіївна.
УДК | |
637.523 | |
637.518 | |
635.655 |
Ключові слова: м'ясо -- соя -- сбжз -- гідратація -- якість -- холестерин -- моделювання -- мясо -- сбжо -- гидратация -- качество -- моделирование -- meat -- soy-bean -- spfe -- hydration -- cholesterine -- modelling --
Додаткові точки доступу:
Клименко, М. М.\наук. керівник\
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-766 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|