
>
637.521.47
С 47
Слащева, Аліна В’ячеславівна.Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 16.06.2006 / А. В. Слащева ; наук. керівник В. А. Гніцевич ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-18
Ключові слова: напівфабрикат -- топінамбур -- риба -- м’ясо -- січені вироби -- антиоксидант -- заморожування -- полуфабрикат -- топинамбур, -- рубленые изделия -- антиоксидант -- рыба -- мясо -- замораживание -- semi-finished product -- jerusalem artichoke -- minced products -- antioxidant -- fish -- mea -- freezing --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробці технологій м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром. Доведено здатність топінамбура стабілізувати ліпіди м’яса та риби, механізм якої полягає у гальмуванні процесів вільно-радикального окислення. Науково обґрунтовано раціональні технологічні параметри виробництва м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром. Доведено переваги розроблених січених мас з топінамбуром порівняно з традиційними котлетними масами з точки зору харчової та біологічної цінності. Обґрунтовано параметри зберігання напівфабрикатів, які гарантують стабільність основних показників якості. Розроблено і затверджено нормативну документацію на напівфабрикати з топінамбуром, а також рекомендації з їх використання в технологіях кулінарної продукції. Здійснено комплекс заходів із упровадження результатів досліджень у практику.
Додаткові точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
С 47
Слащева, Аліна В’ячеславівна.
УДК | |
637.521.47 | |
664.953 | |
633.494 |
Ключові слова: напівфабрикат -- топінамбур -- риба -- м’ясо -- січені вироби -- антиоксидант -- заморожування -- полуфабрикат -- топинамбур, -- рубленые изделия -- антиоксидант -- рыба -- мясо -- замораживание -- semi-finished product -- jerusalem artichoke -- minced products -- antioxidant -- fish -- mea -- freezing --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробці технологій м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром. Доведено здатність топінамбура стабілізувати ліпіди м’яса та риби, механізм якої полягає у гальмуванні процесів вільно-радикального окислення. Науково обґрунтовано раціональні технологічні параметри виробництва м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром. Доведено переваги розроблених січених мас з топінамбуром порівняно з традиційними котлетними масами з точки зору харчової та біологічної цінності. Обґрунтовано параметри зберігання напівфабрикатів, які гарантують стабільність основних показників якості. Розроблено і затверджено нормативну документацію на напівфабрикати з топінамбуром, а також рекомендації з їх використання в технологіях кулінарної продукції. Здійснено комплекс заходів із упровадження результатів досліджень у практику.
Додаткові точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |