
>
664.346
К 82
Крилова , Людмила В'ячеславівна.Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Л. В. Крилова ; Донецьк. держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2003. - 18 с. - Б. ц.
Ключові слова: амарант (щириця) -- емульсійні соуси -- амарант (щирица) -- эмульсионные соусы -- amaranth -- emulsion sauces --
Анотація:
Технологія продуктів харчування.
Додаткові точки доступу:
Донецьк. держ. ун-т економіки і торгівлі
К 82
Крилова , Людмила В'ячеславівна.
УДК | |
664.346 | |
664.2.4 |
Ключові слова: амарант (щириця) -- емульсійні соуси -- амарант (щирица) -- эмульсионные соусы -- amaranth -- emulsion sauces --
Анотація:
Технологія продуктів харчування.
Додаткові точки доступу:
Донецьк. держ. ун-т економіки і торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|