
>
664.64
Р 59
Роговий, Іван Станіславович.Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 29.03.2012 / І. С. Роговий ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 13-15
Ключові слова: біоорганічні сполуки кальцію -- напівфабрикат кістковий харчовий -- емульсія -- пісочне тісто -- напівфабрикат пісочний випечений -- биоорганические соединения кальция -- полуфабрикат костный пищевой -- эмульсия -- песочное тесто -- полуфабрикат песочный выпеченный --
Анотація:
Дисертація присвячена науковому обгрунтуванню, розробці та практичній реалізації технології виробів із напівфабрикату пісочного випеченого з використанням напівфабрикату кісткового харчового.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Р 59
Роговий, Іван Станіславович.
УДК | |
664.64 |
Ключові слова: біоорганічні сполуки кальцію -- напівфабрикат кістковий харчовий -- емульсія -- пісочне тісто -- напівфабрикат пісочний випечений -- биоорганические соединения кальция -- полуфабрикат костный пищевой -- эмульсия -- песочное тесто -- полуфабрикат песочный выпеченный --
Анотація:
Дисертація присвячена науковому обгрунтуванню, розробці та практичній реалізації технології виробів із напівфабрикату пісочного випеченого з використанням напівфабрикату кісткового харчового.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 2 | 2 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-2806 А-2807 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|