663.221/.251.094.1/.3 Т 48 Ткаченко , Оксана Борисівна.
Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння / О. Б. Ткаченко . - Ялта : [б. в.], 2010. - 44 с. - Б. ц.
УДК
663.221/.251.094.1/.3
663.257.001.76
Ключові слова: антиокислювальний ефект -- білі столові вина -- окислювально-відновні процеси -- фенольні речовини -- антиокислительный эффект -- белые столовые вина -- окислительно-восстановительные процессы -- фенольные вещества -- antioxidant effect -- white table wines -- redox processes -- phenolic substances --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах