637.5
Б 23
.
Наукове обґрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 23.06.2000 / В. М. Бандура ; керівник роботи Л. П. Середа ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 17 с. - Бібліогр.: с. 14. - Б. ц.

УДК
637.5

Ключові слова: м'ясо птиці -- різання -- коефіцієнт тертя -- кут загострення -- швидкість -- експеримент -- мясо птицы -- резание -- коэффициент трения -- угол заточки -- скорость -- эксперимент -- poultry meat -- cutting friction factor -- angle of blade sharpening -- speed -- experiment --
Додаткові точки доступу: