
>
637.5
Б 23
Бандура, Валентина Миколаївна.Наукове обґрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 23.06.2000 / В. М. Бандура ; керівник роботи Л. П. Середа ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2000. - 17 с. - Бібліогр.: с. 14. - Б. ц.
Ключові слова: м'ясо птиці -- різання -- коефіцієнт тертя -- кут загострення -- швидкість -- експеримент -- мясо птицы -- резание -- коэффициент трения -- угол заточки -- скорость -- эксперимент -- poultry meat -- cutting friction factor -- angle of blade sharpening -- speed -- experiment --
Додаткові точки доступу:
Середа, Леонід Павлович\керівник роботи\
Одес. держ. акад. харч. технологій
Б 23
Бандура, Валентина Миколаївна.
УДК | |
637.5 |
Ключові слова: м'ясо птиці -- різання -- коефіцієнт тертя -- кут загострення -- швидкість -- експеримент -- мясо птицы -- резание -- коэффициент трения -- угол заточки -- скорость -- эксперимент -- poultry meat -- cutting friction factor -- angle of blade sharpening -- speed -- experiment --
Додаткові точки доступу:
Середа, Леонід Павлович\керівник роботи\
Одес. держ. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1460 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|