636.085.55.022.3
С 41
.
Удосконалення технології продукції високолізиновими добавками [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / О. М. Ситько . - Одеса : [б. в.], . - 19 с. - Б. ц.

УДК
636.085.55.022.3
577.112.385

Ключові слова: високолізинові добавки -- екструдування -- зернові суміші -- комбікорм -- питомі витрати електроенергії -- рідкий концентрат лізину -- технологія збагачення -- высоколизиновые добавки -- экструдирование -- зерновые смеси -- комбикорм -- удельные затраты электроэнергии -- жидкий концентрат лизина -- технология обогащения -- high-lysine supplements -- extrusion -- grain mixtures -- compound feed -- specific electricity consumption -- liquid lysine concentrate -- enrichment technology --