>
664.8.037.5
Я 51
Ялпачик, Володимир Федорович.Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : захищена 19.11.2012 / В. Ф. Ялпачик ; Одес. держ. акад. холоду. - Одеса : [б. в.], 2012. - 32 с. - Бібліогр.: с. 22-29
Ключові слова: плодоовочева сировина -- процес заморожування -- низькотемпературне зберігання -- довготривале зберігання -- енергозберігаюча технологія -- теплофізичні характеристики -- температурне поле -- тепловий потік -- плодоовощное сырье -- процесс замораживания -- низкотемпературное хранение -- длительное хранение -- энергосберегающая технология -- теплофизические характеристики -- температурное поле -- тепловой поток --
Анотація:
Забезпечення необхідного рівня продовольчої безпеки держави вимагає не тільки розвитку агрокультури основних сільськогосподарських культур, підвищення їх урожайності та екологічної чистоти, але й розвитку постурожайних технологій, технічних засобів та підприємств для довготривалого зберігання харчової сировини і продуктів, як з малими втратами маси, так і з мінімальними втратами показників їх харчової цінності.
Додаткові точки доступу:
Одес. держ. акад. холоду
Я 51
Ялпачик, Володимир Федорович.
| УДК | |
| 664.8.037.5 |
Ключові слова: плодоовочева сировина -- процес заморожування -- низькотемпературне зберігання -- довготривале зберігання -- енергозберігаюча технологія -- теплофізичні характеристики -- температурне поле -- тепловий потік -- плодоовощное сырье -- процесс замораживания -- низкотемпературное хранение -- длительное хранение -- энергосберегающая технология -- теплофизические характеристики -- температурное поле -- тепловой поток --
Анотація:
Забезпечення необхідного рівня продовольчої безпеки держави вимагає не тільки розвитку агрокультури основних сільськогосподарських культур, підвищення їх урожайності та екологічної чистоти, але й розвитку постурожайних технологій, технічних засобів та підприємств для довготривалого зберігання харчової сировини і продуктів, як з малими втратами маси, так і з мінімальними втратами показників їх харчової цінності.
Додаткові точки доступу:
Одес. держ. акад. холоду
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
| 2 | Абонемент б.п. №6 (селище Докучаєвське-2) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-2928 |
| 2 | Абонемент б.п. №6 (селище Докучаєвське-2) | АГ-А6933 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|