
>
664.34
А 87
Арутюнян, Тетяна Володимирівна.Технологія маргарину та майонезу з використанням пророщених злаків [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.06 Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів / Т. В. Арутюнян ; ХПІ. - Харків : [б. в.], 2014. - 20 с. - Б. ц.
Ключові слова: емульсії -- емульсія -- майонез -- маргарин -- пророщене зерно -- стабілізація -- эмульсии -- эмульсия -- пророщенное зерно -- стабилизация -- emulsions -- emulsion -- mayonnaise -- margarine -- germinated grain -- stabilization --
Анотація:
Досліджено вплив процесу пророщення на вміст фізіологічно активних сполук в зернах злаків. Оцінено доцільність використання пшениці як сировини для стабілізації водно-жирових емульсій.
Додаткові точки доступу:
ХПІ
А 87
Арутюнян, Тетяна Володимирівна.
УДК | |
664.34 | |
613.292 |
Ключові слова: емульсії -- емульсія -- майонез -- маргарин -- пророщене зерно -- стабілізація -- эмульсии -- эмульсия -- пророщенное зерно -- стабилизация -- emulsions -- emulsion -- mayonnaise -- margarine -- germinated grain -- stabilization --
Анотація:
Досліджено вплив процесу пророщення на вміст фізіологічно активних сполук в зернах злаків. Оцінено доцільність використання пшениці як сировини для стабілізації водно-жирових емульсій.
Додаткові точки доступу:
ХПІ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|