Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Р. П. Никифоров . - Донецьк : [б. в.], 2009. - 19 с. - Б. ц.
УДК
664.1
641.85
637.147
Ключові слова: молочні продукти -- знежирене молоко -- десерти -- цукрове виробництво -- молочные продукты -- обезжиренное молоко -- десерты -- сахарное производство -- dairy products -- skimmed milk -- desserts -- sugar production --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах