
>
658.87
Л 69
Лісіца, Вікторія Вікторівна .Ефективність територіальної організації роздрібної торгівлі споживчої кооперації [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 26.02.2004 / В. В. Лісіца ; наук. керівник П. Ю. Балабан ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.
Ключові слова: споживча кооперація -- роздрібна торгівля -- територіальна організація -- роздрібна торговельна мережа -- матеріально-технічна база -- фактори розміщення -- спеціалізація -- типізація -- потребительская кооперация -- розничная торговля -- территориальная организация -- розничная торговая сеть -- материально-техническая база -- факторы размещения -- специализация -- типизация -- consumer cooperation -- retailing -- territorial organization -- retailer -- trading enterprise -- retailing network -- material-and-technical basis -- location factors -- specialization -- typification --
Анотація:
У дисертаційній роботі визначені соціально-економічна роль та значення роздрібної торгівлі споживчої кооперації, досліджено зміст процесу трансформації її територіальної організації, проведено економіко-статистичний аналіз показників стану та ефективності використання матеріально-технічної бази роздрібної торгівлі, розкрито особливості процесів спеціалізації та типізації роздрібної торговельної мережі в сучасних умовах. Набуло подальшого розвитку обґрунтування теоретичних засад територіальної організації роздрібної торгівлі споживчої кооперації з урахуванням сучасних економічних умов, удосконалено методичні підходи щодо економічного аналізу факторів розміщення та оцінено міру впливу на територіальну організацію роздрібної торгівлі споживчої кооперації. Запропоновано новий стратегічний підхід до визначення територіального розміщення роздрібних торговельних підприємств споживчої кооперації в ринкових умовах, удосконалено методичний підхід до визначення зони обслуговування роздрібного торговельного підприємства в конкурентному середовищі; обґрунтовано пріоритетні стратегічні та організаційно-технологічні напрями розвитку роздрібної торгівлі споживчої кооперації України з орієнтацією на підвищення економічних і соціальних результатів її функціонування в умовах ринкових трансформацій в економіці України.
Додаткові точки доступу:
Балабан , Петро Юрійович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Л 69
Лісіца, Вікторія Вікторівна .
УДК | |
658.87 | |
658.114.7 |
Ключові слова: споживча кооперація -- роздрібна торгівля -- територіальна організація -- роздрібна торговельна мережа -- матеріально-технічна база -- фактори розміщення -- спеціалізація -- типізація -- потребительская кооперация -- розничная торговля -- территориальная организация -- розничная торговая сеть -- материально-техническая база -- факторы размещения -- специализация -- типизация -- consumer cooperation -- retailing -- territorial organization -- retailer -- trading enterprise -- retailing network -- material-and-technical basis -- location factors -- specialization -- typification --
Анотація:
У дисертаційній роботі визначені соціально-економічна роль та значення роздрібної торгівлі споживчої кооперації, досліджено зміст процесу трансформації її територіальної організації, проведено економіко-статистичний аналіз показників стану та ефективності використання матеріально-технічної бази роздрібної торгівлі, розкрито особливості процесів спеціалізації та типізації роздрібної торговельної мережі в сучасних умовах. Набуло подальшого розвитку обґрунтування теоретичних засад територіальної організації роздрібної торгівлі споживчої кооперації з урахуванням сучасних економічних умов, удосконалено методичні підходи щодо економічного аналізу факторів розміщення та оцінено міру впливу на територіальну організацію роздрібної торгівлі споживчої кооперації. Запропоновано новий стратегічний підхід до визначення територіального розміщення роздрібних торговельних підприємств споживчої кооперації в ринкових умовах, удосконалено методичний підхід до визначення зони обслуговування роздрібного торговельного підприємства в конкурентному середовищі; обґрунтовано пріоритетні стратегічні та організаційно-технологічні напрями розвитку роздрібної торгівлі споживчої кооперації України з орієнтацією на підвищення економічних і соціальних результатів її функціонування в умовах ринкових трансформацій в економіці України.
Додаткові точки доступу:
Балабан , Петро Юрійович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |