
>
664.88
Т 19
Тарасенко , Евгения Васильевна.Использование овощных порошков в производстве мучных кондитерских изделий [Текст] : автореф. дис. на соиск. учен. степ. канд. техн. наук : по спец. 05.18.16 Технология продуктов питания / Е. В. Тарасенко ; КТЭИ. - Киев : [б. и.], 1992. - 18 с.
Ключові слова: мучные кондитерские изделия -- овощные порошки -- борошняні кондитерські вироби -- овочеві порошки -- flour confectionery -- vegetable powders --
Анотація:
Технология и организация общественного питания.
Додаткові точки доступу:
КТЭИ
Т 19
Тарасенко , Евгения Васильевна.
УДК | |
664.88 | |
664.844 |
Ключові слова: мучные кондитерские изделия -- овощные порошки -- борошняні кондитерські вироби -- овочеві порошки -- flour confectionery -- vegetable powders --
Анотація:
Технология и организация общественного питания.
Додаткові точки доступу:
КТЭИ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|