664.68
Д 18
.
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontika. [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / І. П. Данилюк ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], . - 19 с. - Б. ц.

УДК
664.68
639.38(043.3/.5)

Ключові слова: борошняні кулінарні вироби -- прісне тісто -- рибна сировина -- сушіння -- мучные кулинарные изделия -- пресное тесто -- рыбное сырье -- сушка -- flour culinary products -- fresh dough -- fish raw materials -- drying --
Анотація:
Обґруновано та оптимізовано технологічні параметри конвективного сушіння подрібненої рибної маси із Atherina pontika. Досліджено хімічний склад та безпечність, граничні терміни зберігання порошку Atherina pontika. Розроблена технологія і проведено комплексну оцінку якості готових борошняних кулінарних виробів; затверджено нормативну документацію на нові борошняні кулінарні вироби, які впроваджені у закладах ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу: