
>
664.68
Д 18
Данилюк , Інна Петрівна.Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontika. [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / І. П. Данилюк ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2018. - 19 с. - Б. ц.
Ключові слова: борошняні кулінарні вироби -- прісне тісто -- рибна сировина -- сушіння -- мучные кулинарные изделия -- пресное тесто -- рыбное сырье -- сушка -- flour culinary products -- fresh dough -- fish raw materials -- drying --
Анотація:
Обґруновано та оптимізовано технологічні параметри конвективного сушіння подрібненої рибної маси із Atherina pontika. Досліджено хімічний склад та безпечність, граничні терміни зберігання порошку Atherina pontika. Розроблена технологія і проведено комплексну оцінку якості готових борошняних кулінарних виробів; затверджено нормативну документацію на нові борошняні кулінарні вироби, які впроваджені у закладах ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Д 18
Данилюк , Інна Петрівна.
УДК | |
664.68 | |
639.38(043.3/.5) |
Ключові слова: борошняні кулінарні вироби -- прісне тісто -- рибна сировина -- сушіння -- мучные кулинарные изделия -- пресное тесто -- рыбное сырье -- сушка -- flour culinary products -- fresh dough -- fish raw materials -- drying --
Анотація:
Обґруновано та оптимізовано технологічні параметри конвективного сушіння подрібненої рибної маси із Atherina pontika. Досліджено хімічний склад та безпечність, граничні терміни зберігання порошку Atherina pontika. Розроблена технологія і проведено комплексну оцінку якості готових борошняних кулінарних виробів; затверджено нормативну документацію на нові борошняні кулінарні вироби, які впроваджені у закладах ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|