640.432
М 69
.
Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 22.10.2009 / Н. В. Михайлова ; наук. керівник Т. В. Андросова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.

УДК
640.432
339.137.2

Ключові слова: конкуренція -- ресторанне господарство -- конкурентоспроможність підприємства -- інтегральна оцінка -- конкуренция -- ресторанное хозяйство -- конкурентоспособность предприятия -- интегральная оценка -- competition -- restaurant enterprises -- competition ability -- integral evaluation --
Анотація:
У дисертаційній роботі розкрито сутність понять «конкурентоспроможність підприємства», «конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства», «оцінка»; обґрунтовано систему показників та розроблено методичний інструментарій комплексної оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства; надано методику інтегральної оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства за різних рівнів управління; подано методичні рекомендації з обґрунтування конкурентної позиції підприємства ресторанного господарства у прогнозному періоді.
Додаткові точки доступу: