
>
640.432
М 69
Михайлова , Наталія Вікторівна .Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 22.10.2009 / Н. В. Михайлова ; наук. керівник Т. В. Андросова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.
Ключові слова: конкуренція -- ресторанне господарство -- конкурентоспроможність підприємства -- інтегральна оцінка -- конкуренция -- ресторанное хозяйство -- конкурентоспособность предприятия -- интегральная оценка -- competition -- restaurant enterprises -- competition ability -- integral evaluation --
Анотація:
У дисертаційній роботі розкрито сутність понять «конкурентоспроможність підприємства», «конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства», «оцінка»; обґрунтовано систему показників та розроблено методичний інструментарій комплексної оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства; надано методику інтегральної оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства за різних рівнів управління; подано методичні рекомендації з обґрунтування конкурентної позиції підприємства ресторанного господарства у прогнозному періоді.
Додаткові точки доступу:
Андросова, Тетяна Василівна\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
М 69
Михайлова , Наталія Вікторівна .
УДК | |
640.432 | |
339.137.2 |
Ключові слова: конкуренція -- ресторанне господарство -- конкурентоспроможність підприємства -- інтегральна оцінка -- конкуренция -- ресторанное хозяйство -- конкурентоспособность предприятия -- интегральная оценка -- competition -- restaurant enterprises -- competition ability -- integral evaluation --
Анотація:
У дисертаційній роботі розкрито сутність понять «конкурентоспроможність підприємства», «конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства», «оцінка»; обґрунтовано систему показників та розроблено методичний інструментарій комплексної оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства; надано методику інтегральної оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства за різних рівнів управління; подано методичні рекомендації з обґрунтування конкурентної позиції підприємства ресторанного господарства у прогнозному періоді.
Додаткові точки доступу:
Андросова, Тетяна Василівна\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 1 |
2 | Репозитарій |