Удосконалення технології бубличних виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / Н. З. Петришин ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 20 с. - Б. ц.
УДК
664.665
577.161
Ключові слова: біологічна ціність -- бубличні вироби -- биологическая ценность -- бараночные изделия -- biological value -- bagel products -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах