Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / Л. А. Михонік . - Київ : [б. в.], 2008. - 20 с. - Б. ц.
УДК
664.641.4
Ключові слова: борошно пшеничне -- технологія хліба -- якість хліба -- мука пшеничная -- технология хлеба -- качество хлеба -- wheat flour -- bread technology -- bread quality --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах