Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / О. О. Гавва . - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Б. ц.
УДК
664.144
621.798.15
Ключові слова: неглазуровані цукерки -- пакувальні матеріали -- термін зберігання харчових продуктів -- цукерки -- неглазированные конфеты -- упаковочные материалы -- срок хранения пищевых продуктов -- конфеты -- unglazed tsukerki -- packaging materials -- term for preserving food products -- tsukerki --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах