
>
664.68
Д 33
Денисенко, Тетяна Миколаївна.Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 06.2007 / Т. М. Денисенко ; наук. керівник Г. Б. Рудавська ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2007. - 24 с. - Бібліогр.: с. 20-21. - Б. ц.
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби -- печиво -- пряники -- вафлі -- біологічна цінність -- харчова цінність -- нетрадиційна сировина -- товарознавча характеристика -- мучные кондитерские изделия -- печенье -- пряники -- вафли -- биологическая ценность -- пищевая ценность -- нетрадиционное сырьё -- товароведная характеристика -- flour pastry -- biscuits -- cakes -- waffles -- biological value -- nutritional value -- non-traditional raw material -- commodity expert description --
Анотація:
Робота присвячена розробці і товарознавчій оцінці нових БКВ, а саме, вівсяного печива, пряників та вафель з використанням нетрадиційних видів сировини. Сукупність результатів експерементальних даних дозволила сформулювати доцільність використання цикорлакту, зародків пшениці, порошку листа стевії в рецептурах нових БКВ з метою підвищення харчової та біологічної цінності.
Додаткові точки доступу:
Рудавська, Ганна Богданівна\наук. керівник\
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Д 33
Денисенко, Тетяна Миколаївна.
УДК | |
664.68 | |
658.62 | |
005.52 |
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби -- печиво -- пряники -- вафлі -- біологічна цінність -- харчова цінність -- нетрадиційна сировина -- товарознавча характеристика -- мучные кондитерские изделия -- печенье -- пряники -- вафли -- биологическая ценность -- пищевая ценность -- нетрадиционное сырьё -- товароведная характеристика -- flour pastry -- biscuits -- cakes -- waffles -- biological value -- nutritional value -- non-traditional raw material -- commodity expert description --
Анотація:
Робота присвячена розробці і товарознавчій оцінці нових БКВ, а саме, вівсяного печива, пряників та вафель з використанням нетрадиційних видів сировини. Сукупність результатів експерементальних даних дозволила сформулювати доцільність використання цикорлакту, зародків пшениці, порошку листа стевії в рецептурах нових БКВ з метою підвищення харчової та біологічної цінності.
Додаткові точки доступу:
Рудавська, Ганна Богданівна\наук. керівник\
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1658 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|