663.993.42
Е 13
.
Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продуктивності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Ебіенфа Пол Діведі Імомотімі ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Б. ц.

УДК
663.993.42

Ключові слова: карамельний солод -- моделювання -- обжарювання -- перемішування -- пивоварна сировина -- карамельный солод -- моделирование -- обжаривание -- перемешивание -- пивоварное сырье -- caramel malt -- modeling -- roasting -- mixing -- brewing raw materials --
Анотація:
Робота присвячена підвищенню ефективності приготування карамельного солоду для виробництва темних сортів пива на основі створення обжарювального апарата барабанного типу.
Додаткові точки доступу: