
>
664.14
І-75
Іоргачова , Катерина Георгіївна.Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / К. Г. Іоргачова ; ОНАХТ. - Одеса : [б. в.], 2004. - 36 с. - Б. ц.
Ключові слова: біологічна цінність -- збереження -- зберігання харчових продуктів -- інгредієнти -- кондитерські вироби -- рослинні добавки -- функціональні інгредієнти -- функціональні рослинні добавки -- биологическая ценность -- сохранение -- хранение пищевых продуктов -- ингредиенты -- кондитерские изделия -- растительные добавки -- функциональные ингредиенты -- функциональные растительные добавки -- biological value -- preservation -- food storage -- the ingredients -- confectionery -- herbal supplements -- functional ingredients -- functional herbal supplements --
Анотація:
Робота присвячена комплексному вирішенню проблеми покращення біологічної цінності різноманітного асортименту кондитерських виробів шляхом ефективного використання функціональних рослинних добавок. Асортимент цих добавок класифікований і включає сировину на основі злакових, зернобобових і олійновмісних культур, амаранту топінамбуру та ін.
Додаткові точки доступу:
ОНАХТ
І-75
Іоргачова , Катерина Георгіївна.
УДК | |
664.14 | |
664.68 | |
613.292 |
Ключові слова: біологічна цінність -- збереження -- зберігання харчових продуктів -- інгредієнти -- кондитерські вироби -- рослинні добавки -- функціональні інгредієнти -- функціональні рослинні добавки -- биологическая ценность -- сохранение -- хранение пищевых продуктов -- ингредиенты -- кондитерские изделия -- растительные добавки -- функциональные ингредиенты -- функциональные растительные добавки -- biological value -- preservation -- food storage -- the ingredients -- confectionery -- herbal supplements -- functional ingredients -- functional herbal supplements --
Анотація:
Робота присвячена комплексному вирішенню проблеми покращення біологічної цінності різноманітного асортименту кондитерських виробів шляхом ефективного використання функціональних рослинних добавок. Асортимент цих добавок класифікований і включає сировину на основі злакових, зернобобових і олійновмісних культур, амаранту топінамбуру та ін.
Додаткові точки доступу:
ОНАХТ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|