Де
р
жавно
г
о бі
о
т
ехн
о
логічно
г
о універси
т
е
т
у
OPAC ДБТУ
Головна
Бази та каталоги
Пошук
Простий пошук
Розширений пошук
Пошук за навчальним призначенням
Зареєструватися
Вхід
Бібліографічний опис
Примірники
>
621.798.3
В 59
Владіміров, Сергій Володимирович
.
Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання
[Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук / С. В. Владіміров . -
Донецьк : [б. в.]
,
2009
. -
16
с. - Б. ц.
УДК
621.798.3
664.78
Ключові слова:
дозатори
--
дозування
--
крупи
--
дозаторы
--
дозировка
--
крупы
--
dispensers
--
dosage
--
cereals
--
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
Х-р/о
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Посилання
Кількість завантажень / переходів