
>
637.146.1/.34
Р 69
Романчук , Ірина Олегівна.Розробка технології заквашувальних препаратів прямого внесення для йогурту та сметани [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 03.00.20 Біотехнологія / І. О. Романчук ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2001. - 18 с. - Б. ц.
Ключові слова: закваска -- заквашувальна композиція -- молочнокислі бактерії -- молочнокислі закваски -- ферментовані молочні продукти -- заквасочная композиция -- молочнокислые бактерии -- молочнокислые закваски -- ферментовані молочні продукти -- leaven -- leavening composition -- lactic acid bacteria -- lactic acid starter cultures -- fermented milk products --
Анотація:
Робота присвячена науковому обґрунтуваннюсидорович та розробці практичних засобів щодо створення нових технологій виробництва заквашувальних препаратів.
Додаткові точки доступу:
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Р 69
Романчук , Ірина Олегівна.
УДК | |
637.146.1/.34 |
Ключові слова: закваска -- заквашувальна композиція -- молочнокислі бактерії -- молочнокислі закваски -- ферментовані молочні продукти -- заквасочная композиция -- молочнокислые бактерии -- молочнокислые закваски -- ферментовані молочні продукти -- leaven -- leavening composition -- lactic acid bacteria -- lactic acid starter cultures -- fermented milk products --
Анотація:
Робота присвячена науковому обґрунтуваннюсидорович та розробці практичних засобів щодо створення нових технологій виробництва заквашувальних препаратів.
Додаткові точки доступу:
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|