Розвиток наукових основ створення інноваційних технологій первинної переробки луб'яних культур [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / Р. Н. Гілязетдінов . - Херсон : [б. в.], 2009. - 44 с. - Б. ц.
УДК
677.11.05
Ключові слова: інноваційні технології -- луб'яні культури -- луб -- инновационные технологии -- лубяные культуры -- луб -- innovative technologies -- bast crops -- bast --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах