634.8.07
К 59
.
Технологічні прийоми підвищення якості урожаю та продуктів переробки сортів і форм винограду нової селекції ННЦ "ІВІВ ім. В. Є. Таїрова" [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.08 Виноградарство : захищена 19.04.2021 / О. О. Кована ; наук. керівник Н. А. Мулюкіна ; Нац. наук. центр "Ін-т виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова" . - Одеса : [б. в.], . - 23 с. - Бібліогр.: с. 18-19. - Б. ц.

УДК
634.8.07
663.2

Ключові слова: сорта -- темне забарвлення ягід -- сухі червоні виноматеріали -- "ем-агро" -- агробіологічні показники -- показники продуктивності -- автохтонні штами -- винні дріжджі -- фенольні речовини -- барвні речовини -- органолептична оцінка -- темная окраска ягод -- сухие красные виноматериалы -- "эм-агро" -- агробиологические показатели -- показатели продуктивности -- автохтонные штаммы -- винные дрожжи -- фенольные вещества -- красящие вещества -- органолептическая оценка -- cultivars -- with dark berry color -- dry red wine materials -- em-agro -- agrobiological traits -- productivity traits -- autochthonous wine -- yeast strains -- phenolic substances -- coloured substances -- organoleptic evaluation --
Додаткові точки доступу: