Бібліографічний опис
Примірники
>
664.8/.9 Б 86 Бочковський, Андрій Петрович .
Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук / А. П. Бочковський. - Одеса : [б. в.] , 2010 . - 20 с. - Б. ц. Ключові слова: консервовані продукти -- овочеві наповнювачі -- пектини -- поліфеноли -- консервированные продукты -- овощные наполнители -- пектины -- полифенолы -- canned products -- vegetable fillers -- pectin -- polyphenols --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
Х-р/о
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Посилання
Кількість завантажень / переходів