Де
р
жавно
г
о бі
о
т
ехн
о
логічно
г
о універси
т
е
т
у
OPAC ДБТУ
Головна
Бази та каталоги
Пошук
Простий пошук
Розширений пошук
Пошук за навчальним призначенням
Зареєструватися
Вхід
Бібліографічний опис
Примірники
>
637.146
О-59
Онопрійчук , Олена Олександрівна
.
Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
[Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / О. О. Онопрійчук . -
Київ : [б. в.]
,
2008
. -
22
с. - Б. ц.
УДК
637.146
664.76
Ключові слова:
сиркові вироби
--
творожные изделия
--
cheese products
--
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
Х-р/о
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Посилання
Кількість завантажень / переходів