Формування споживних властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 15.10.2015 / А. С. Ткаченко ; Львів. комерц. акад. - Львів : [б. в.], 2015. - 25 с. - Бібліогр.: с. 20-22
УДК
664.682
Ключові слова: печиво цукрове -- харчова цінність -- споживчі властивості -- нетрадиційна сировина -- нетрадиційні олії -- продукти окиснення -- печенье сахарное -- пищевая ценность -- потребительские свойства -- нетрадиционное сырье -- нетрадиционные масла -- продукты окисления -- Додаткові точки доступу: Львів. комерц. акад.
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)