>
664.785
К 94
Кустов, Ігор Олександрович.Розробка технології підготовки і переробки голозерного вівса в крупіяні продукти [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур : захищена 01.12.2015 / І. О. Кустов ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2015. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-18
Ключові слова: круп'яне виробництво -- голозерний овес -- крупи -- пластівці -- збільшення виходу -- скорочення процесу -- технологічний процес -- покращення якості продуктів -- крупяное производство -- голозерный овес -- крупы -- хлопья -- увеличение выхода -- сокращение процесса -- технологический процесс -- улучшение качества продуктов --
Додаткові точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
К 94
Кустов, Ігор Олександрович.
| УДК | |
| 664.785 |
Ключові слова: круп'яне виробництво -- голозерний овес -- крупи -- пластівці -- збільшення виходу -- скорочення процесу -- технологічний процес -- покращення якості продуктів -- крупяное производство -- голозерный овес -- крупы -- хлопья -- увеличение выхода -- сокращение процесса -- технологический процесс -- улучшение качества продуктов --
Додаткові точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-3675 А-3676 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|