
>
664.87
М 69
Михайлова, Світлана Володимирівна.Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 21.05.2014 / С. О. Михайлова ; наук. керівник В. О. Потапов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 23 с. - Бібліогр.: с. 16-19
Ключові слова: процес -- енергоефективність -- ресурсоефективність -- діелектричні властивості -- мікрохвильова обробка -- електромагнітне поле -- вакуумування -- перемішування -- концентрування -- сушіння -- концентрат -- пряні овочі -- процесс -- энергоэффективность -- ресурсоэффективность -- диэлектрические свойства -- микроволновая обработка -- электромагнитное поле -- вакуумирование -- перемешивание -- концентрирование -- сушка -- пряные овощи -- process -- energy-effectiveness -- resource-effectiveness -- dielectric properties -- microwave processing -- electromagnetic field -- vacuum processing -- mixing -- concentration -- drying -- concentrate -- spicy vegetables --
Анотація:
Дисертація присвячена вирішенню науково-прикладного завдання підвищення енерго- та ресурсоефективності концентрування та сушіння в процесах виробництва овочевих концентратів.
Додаткові точки доступу:
Потапов, Володимир Олексійович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
М 69
Михайлова, Світлана Володимирівна.
УДК | |
664.87 |
Ключові слова: процес -- енергоефективність -- ресурсоефективність -- діелектричні властивості -- мікрохвильова обробка -- електромагнітне поле -- вакуумування -- перемішування -- концентрування -- сушіння -- концентрат -- пряні овочі -- процесс -- энергоэффективность -- ресурсоэффективность -- диэлектрические свойства -- микроволновая обработка -- электромагнитное поле -- вакуумирование -- перемешивание -- концентрирование -- сушка -- пряные овощи -- process -- energy-effectiveness -- resource-effectiveness -- dielectric properties -- microwave processing -- electromagnetic field -- vacuum processing -- mixing -- concentration -- drying -- concentrate -- spicy vegetables --
Анотація:
Дисертація присвячена вирішенню науково-прикладного завдання підвищення енерго- та ресурсоефективності концентрування та сушіння в процесах виробництва овочевих концентратів.
Додаткові точки доступу:
Потапов, Володимир Олексійович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-3285 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|