
>
657.471
Ф 15
Фадєєва , Ганна Миколаївна .Облiк і аналіз затрат в хлiбопекарських пiдприємствах [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04. Бухгалтерський облiк, аналiз та аудит : захищена 27.06.2003 / Г. М. Фадєєва ; наук. керівник В. І. Оспiщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 15 с. - Бібліогр.: с. 13. - Б. ц.
Ключові слова: затрати -- витрати -- собівартість -- прогнозування затрат -- хлібопекарські підприємства -- затраты -- расходы -- себестоимость -- учет -- анализ -- прогнозирование затрат -- хлебопекарные предприятия -- cost -- cost estimation -- account -- analysis -- cost prognosis -- large-scale bakery enterprises --
Анотація:
В дисертації дослідженні актуальні проблеми удосконалення обліку та аналізу затрат в хлібопекарських підприємствах України. Визначені технологічні та організаційні особливості хлібопекарського виробництва, а також їх вплив на побудову системи обліку та аналізу виробництва та калькулювання собівартості продукції У дисертаційній роботі визначено сутність затрат, розробка рекомендацій щодо удосконалення методології та методики обліку затрат і калькулювання собівартості продукції в сучасних умовах, в тому числі за допомогою комп?ютеризації. Отримано економіко-математичну модель рівня затрат на виробництво та реалізацію продукції та запропоновано на її основі методику прогнозування затрат.
Додаткові точки доступу:
Оспiщев , Вiктор Iванович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ф 15
Фадєєва , Ганна Миколаївна .
УДК | |
657.471 | |
664.61 |
Ключові слова: затрати -- витрати -- собівартість -- прогнозування затрат -- хлібопекарські підприємства -- затраты -- расходы -- себестоимость -- учет -- анализ -- прогнозирование затрат -- хлебопекарные предприятия -- cost -- cost estimation -- account -- analysis -- cost prognosis -- large-scale bakery enterprises --
Анотація:
В дисертації дослідженні актуальні проблеми удосконалення обліку та аналізу затрат в хлібопекарських підприємствах України. Визначені технологічні та організаційні особливості хлібопекарського виробництва, а також їх вплив на побудову системи обліку та аналізу виробництва та калькулювання собівартості продукції У дисертаційній роботі визначено сутність затрат, розробка рекомендацій щодо удосконалення методології та методики обліку затрат і калькулювання собівартості продукції в сучасних умовах, в тому числі за допомогою комп?ютеризації. Отримано економіко-математичну модель рівня затрат на виробництво та реалізацію продукції та запропоновано на її основі методику прогнозування затрат.
Додаткові точки доступу:
Оспiщев , Вiктор Iванович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |