676.24
М 84
.
Формування властивостей водонепроникних паперових пакувальних матеріалів для кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / К. В. Мостика ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Б. ц.

УДК
676.24
664.68

Ключові слова: водонепроникність -- кондитерські вироби -- пакувальні матеріали -- папір -- термін зберігання харчових продуктів -- якість -- водонепроницаемость -- кондитерские изделия -- упаковочные материалы -- бумага -- срок хранения пищевых продуктов -- качество -- waterproofness -- confectionery -- packaging materials -- paper -- shelf life of food products -- quality --
Анотація:
Доведено доцільність застосування водного розчину полівінілового спирту, поліамідепіхлоргідринової смоли та карбаміду для надання паперу водонепроникності, підвищення показників міцності та удосконалення бар'єрних властивостей.
Додаткові точки доступу: