663.67
К 96
.
Розробка та дослідження вдосконаленого апарата для заморожування багатокомпонентних харчових сумішей [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 28.10.1999 / В. А. Куценко ; наук. керівник В. В. Сафонов ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц.

УДК
663.67
621.565.9

Ключові слова: багатокомпонентна харчова суміш -- м'яке морозиво -- фризер -- продуктивність -- надійність -- екологічна безпечність -- многокомпонентная пищевая смесь -- мягкое мороженое -- производительность -- надежность -- экологическая безопасность -- multicomponent food mixture -- soft ice-cream -- freezer -- capacity -- reliability -- oecological safety --
Додаткові точки доступу: