
>
664.1.05.004
С 17
Самілик , Марина Михайлівна.Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / М. М. Самілик ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2013. - 20 с. - Б. ц.
Ключові слова: в'язкість розчинів -- в'язкість -- кристалізація -- меляса -- утфель -- вязкость растворов -- вязкость -- кристаллизация -- меласса -- viscosity of solutions -- viscosity -- crystallization -- molasses -- utfel --
Анотація:
Розглянуто питання доцільності використання проміжного нагрівання утфелю останнього ступеня кристалізації замість розкачок водою чи мелясою при політермічній кристалізації в перемішувачах-кристалізаторах.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
С 17
Самілик , Марина Михайлівна.
УДК | |
664.1.05.004 |
Ключові слова: в'язкість розчинів -- в'язкість -- кристалізація -- меляса -- утфель -- вязкость растворов -- вязкость -- кристаллизация -- меласса -- viscosity of solutions -- viscosity -- crystallization -- molasses -- utfel --
Анотація:
Розглянуто питання доцільності використання проміжного нагрівання утфелю останнього ступеня кристалізації замість розкачок водою чи мелясою при політермічній кристалізації в перемішувачах-кристалізаторах.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|