
>
664.665
Б 16
Бажай, Світлана Андріївна.Розроблення технології оздоровчих продуктів з пророщеного зерна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів : захищена 17.11.2005 / С. А. Бажай ; наук. керівник Л. О. Федоренченко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц.
Ключові слова: оздоровчі продукти -- пшениця -- пророщене зерно -- біологічно активні речовини -- показники якості -- оздоровительные продукты -- пшеница -- пророщенное зерно -- биологически активные вещества -- показатели качества -- health-improvement products -- wheat -- sprouted grain -- biologically active matters -- indexes of quality --
Додаткові точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
Б 16
Бажай, Світлана Андріївна.
УДК | |
664.665 |
Ключові слова: оздоровчі продукти -- пшениця -- пророщене зерно -- біологічно активні речовини -- показники якості -- оздоровительные продукты -- пшеница -- пророщенное зерно -- биологически активные вещества -- показатели качества -- health-improvement products -- wheat -- sprouted grain -- biologically active matters -- indexes of quality --
Додаткові точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1215 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|