664.68
К 82
.
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / М. Ю. Криворучко ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], . - 16 с. - Б. ц.

УДК
664.68

Ключові слова: дифузія -- карагінани -- морська сіль -- пророщування -- реологічні властивості -- тістові напівфабрикати -- дифузия -- каррагинаны -- морская соль -- проращивание -- реологические свойства -- тестовые полуфабрикаты -- diffusion -- carrageenans -- sea ​​salt -- germination -- rheological properties -- semi-finished dough products --
Анотація:
Науково обґрунтовано технологічні режими виробництва кулінарних виробів підвищеної харчової цінності з використанням борошна із зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі.
Додаткові точки доступу: