
>
664.68
К 82
Криворучко , Мирослав Юрійович.Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / М. Ю. Криворучко ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2014. - 16 с. - Б. ц.
Ключові слова: дифузія -- карагінани -- морська сіль -- пророщування -- реологічні властивості -- тістові напівфабрикати -- дифузия -- каррагинаны -- морская соль -- проращивание -- реологические свойства -- тестовые полуфабрикаты -- diffusion -- carrageenans -- sea salt -- germination -- rheological properties -- semi-finished dough products --
Анотація:
Науково обґрунтовано технологічні режими виробництва кулінарних виробів підвищеної харчової цінності з використанням борошна із зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
К 82
Криворучко , Мирослав Юрійович.
УДК | |
664.68 |
Ключові слова: дифузія -- карагінани -- морська сіль -- пророщування -- реологічні властивості -- тістові напівфабрикати -- дифузия -- каррагинаны -- морская соль -- проращивание -- реологические свойства -- тестовые полуфабрикаты -- diffusion -- carrageenans -- sea salt -- germination -- rheological properties -- semi-finished dough products --
Анотація:
Науково обґрунтовано технологічні режими виробництва кулінарних виробів підвищеної харчової цінності з використанням борошна із зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|