
>
664.123
Р 19
Раковський, Костянтин Юрійович.Розробка способу інтенсифікації екстракційного процесу шляхом лужної обробки бурякової стружки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 21.01.1998 / К. Ю. Раковський ; наук. керівники: Ю. О. Заєць, Л. М. Осадчий ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1997. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.
Ключові слова: лужна обробка -- екстрагування -- пресування -- бурякова стружка -- сахароза -- щелочная обработка -- экстрагирование -- прессование -- свекловичная стружка -- сахароза -- allkaline treatment -- extraction -- pressing process -- sugar beet cossets -- sucrose --
Додаткові точки доступу:
Заєць, Юрій Олександрович\наук. керівник\
Осадчий, Леонід Мартинович\наук. керівник\
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Р 19
Раковський, Костянтин Юрійович.
УДК | |
664.123 |
Ключові слова: лужна обробка -- екстрагування -- пресування -- бурякова стружка -- сахароза -- щелочная обработка -- экстрагирование -- прессование -- свекловичная стружка -- сахароза -- allkaline treatment -- extraction -- pressing process -- sugar beet cossets -- sucrose --
Додаткові точки доступу:
Заєць, Юрій Олександрович\наук. керівник\
Осадчий, Леонід Мартинович\наук. керівник\
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-788 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|