
>
664.865.6
З-45
Звягінцева-Семенець , Юлія Петрівна.Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / Ю. П. Звягінцева-Семенець ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2018. - 20 с. - Б. ц.
Ключові слова: вершки -- глюкоза -- креми -- лактулоза -- фруктоза -- цукроза -- сливки -- кремы -- сахароза -- cream -- glucose -- creams -- lactulose -- fructose -- sucrose --
Анотація:
Роботу присвячено питанню удосконалення технології кремів пониженної жирності із збитих вершків з використанням полісахаридів рослинного походження (альгінату натрію, j-карагінану, агару) і цукрів (сахарози, фруктози, глюкози, лактулози). Встановлені раціональні співвідношення основних рецептурних компонентів, які забезпечують необхідні органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники якості кремів. Вивчені і обгрунтовані технологічні параметри виробництва кремів пониженої жирності із збитих вершків.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
З-45
Звягінцева-Семенець , Юлія Петрівна.
УДК | |
664.865.6 |
Ключові слова: вершки -- глюкоза -- креми -- лактулоза -- фруктоза -- цукроза -- сливки -- кремы -- сахароза -- cream -- glucose -- creams -- lactulose -- fructose -- sucrose --
Анотація:
Роботу присвячено питанню удосконалення технології кремів пониженної жирності із збитих вершків з використанням полісахаридів рослинного походження (альгінату натрію, j-карагінану, агару) і цукрів (сахарози, фруктози, глюкози, лактулози). Встановлені раціональні співвідношення основних рецептурних компонентів, які забезпечують необхідні органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники якості кремів. Вивчені і обгрунтовані технологічні параметри виробництва кремів пониженої жирності із збитих вершків.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|