664.865.6
З-45
.
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / Ю. П. Звягінцева-Семенець ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Б. ц.

УДК
664.865.6

Ключові слова: вершки -- глюкоза -- креми -- лактулоза -- фруктоза -- цукроза -- сливки -- кремы -- сахароза -- cream -- glucose -- creams -- lactulose -- fructose -- sucrose --
Анотація:
Роботу присвячено питанню удосконалення технології кремів пониженної жирності із збитих вершків з використанням полісахаридів рослинного походження (альгінату натрію, j-карагінану, агару) і цукрів (сахарози, фруктози, глюкози, лактулози). Встановлені раціональні співвідношення основних рецептурних компонентів, які забезпечують необхідні органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники якості кремів. Вивчені і обгрунтовані технологічні параметри виробництва кремів пониженої жирності із збитих вершків.
Додаткові точки доступу: