642.5
Т 54
.
Методичні аспекти розробки стратегії підприємств громадського харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 26.04.2001 / С. С. Ткачова ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 15 с. - Бібліогр.: с. 12-13. - Б. ц.

УДК
642.5
005.21

Ключові слова: стратегічне управління -- стратегія -- цілі -- зовнішнє середовище -- внутрішнє середовище -- підприємство -- громадське харчування -- фактори -- показники -- стратегическое управление -- стратегия -- цели -- внешняя среда -- внутренняя среда -- предприятие -- общественное питание -- факторы -- показатели -- strategic management -- strategy -- purposes -- external environment -- internal environment -- enterprise -- catering -- factors -- indexes --
Анотація:
У дисертаційній роботі розкрито суть понять “стратегія” та “цілі”, узагальнено та систематизовано принципи класифікації стратегій та цілей підприємств, запропоновано і обгрунтовано системи показників та розроблено методичні підходи до стратегічного аналізу зовнішнього та внутрішнього середовища підприємств громадського харчування як важливого етапу розробки стратегії, розроблено методику формування портфелю стратегій підприємств громадського харчування, розроблено алгоритм формування стратегії підприємств громадського харчування.
Додаткові точки доступу: