663.252.2
Б 44
.
Розробка потокових технологій освітлення сусла пресових фракцій на основі вивчення перетворення полісахаридів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.07 Технологія продуктів бродіння : захищена 04.06.1997 / В. С. Беляков ; наук. кер. В. І. Зінченко ; Ін-т винограду і вина Магарач. - Ялта : [б. в.], . - 24 с. - Бібліогр.: с. 22-23. - Б. ц.

УДК
663.252.2
663.257.3
547.458

Ключові слова: полісахарид -- моносахари -- фенольні речовини -- пресове сусло -- покоричневіння -- ферментний препарат -- температура -- діоксид кремнію -- сок -- виноматеріал -- коньячний спирт -- технологічна інструкція -- випробування -- впровадження -- полисахарид -- моносахара -- фенольные вещества -- прессовое сусло -- покоричневение -- ферментный препарат -- диоксид кремния -- виноматериал -- коньячный спирт -- технологическая инструкция -- испытания -- внедрение -- polysaccharide -- monosaccharides -- phenolic substances -- pressings -- browning -- onzyme preparation -- temperature -- silicon diocide -- juice -- wine material -- brandy distrilate -- technological instruction -- trial -- introduction into the wine industry --
Додаткові точки доступу: