
>
663.252.2
Б 44
Беляков, Валерій Сергійович.Розробка потокових технологій освітлення сусла пресових фракцій на основі вивчення перетворення полісахаридів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.07 Технологія продуктів бродіння : захищена 04.06.1997 / В. С. Беляков ; наук. кер. В. І. Зінченко ; Ін-т винограду і вина Магарач. - Ялта : [б. в.], 1997. - 24 с. - Бібліогр.: с. 22-23. - Б. ц.
Ключові слова: полісахарид -- моносахари -- фенольні речовини -- пресове сусло -- покоричневіння -- ферментний препарат -- температура -- діоксид кремнію -- сок -- виноматеріал -- коньячний спирт -- технологічна інструкція -- випробування -- впровадження -- полисахарид -- моносахара -- фенольные вещества -- прессовое сусло -- покоричневение -- ферментный препарат -- диоксид кремния -- виноматериал -- коньячный спирт -- технологическая инструкция -- испытания -- внедрение -- polysaccharide -- monosaccharides -- phenolic substances -- pressings -- browning -- onzyme preparation -- temperature -- silicon diocide -- juice -- wine material -- brandy distrilate -- technological instruction -- trial -- introduction into the wine industry --
Додаткові точки доступу:
Зінченко, В. І.\наук. кер.\
Ін-т винограду і вина Магарач
Б 44
Беляков, Валерій Сергійович.
УДК | |
663.252.2 | |
663.257.3 | |
547.458 |
Ключові слова: полісахарид -- моносахари -- фенольні речовини -- пресове сусло -- покоричневіння -- ферментний препарат -- температура -- діоксид кремнію -- сок -- виноматеріал -- коньячний спирт -- технологічна інструкція -- випробування -- впровадження -- полисахарид -- моносахара -- фенольные вещества -- прессовое сусло -- покоричневение -- ферментный препарат -- диоксид кремния -- виноматериал -- коньячный спирт -- технологическая инструкция -- испытания -- внедрение -- polysaccharide -- monosaccharides -- phenolic substances -- pressings -- browning -- onzyme preparation -- temperature -- silicon diocide -- juice -- wine material -- brandy distrilate -- technological instruction -- trial -- introduction into the wine industry --
Додаткові точки доступу:
Зінченко, В. І.\наук. кер.\
Ін-т винограду і вина Магарач
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-803 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|