
>
664.1
К 75
Коцюбанський , Андрій Миколайович.Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи вакуум-апарата [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / А. М. Коцюбанський ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2013. - 24 с. - Б. ц.
Ключові слова: вакуум-апарат -- кристалізація -- утфель -- цукроза -- кристаллизация -- сахароза -- vacuum apparatus -- crystallization -- utfel -- sucrose --
Анотація:
Робота присвячена вирішенню проблеми інтенсифікації та оптимізації роботи вакуум-апарата періодичної дії на основі сучасних теоретичних уявлень та практичних підходів до процесів, що відбуваються за умов промислової кристалізації сахарози у вакуум-апараті.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
К 75
Коцюбанський , Андрій Миколайович.
УДК | |
664.1 | |
004.358 |
Ключові слова: вакуум-апарат -- кристалізація -- утфель -- цукроза -- кристаллизация -- сахароза -- vacuum apparatus -- crystallization -- utfel -- sucrose --
Анотація:
Робота присвячена вирішенню проблеми інтенсифікації та оптимізації роботи вакуум-апарата періодичної дії на основі сучасних теоретичних уявлень та практичних підходів до процесів, що відбуваються за умов промислової кристалізації сахарози у вакуум-апараті.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|