
>
664.64.014/.019
А 72
Антонюк, Ірина Юріївна.Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / І. Ю. Антонюк ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2002. - 20 с. - Б. ц.
Ключові слова: добавки -- мікронізовани зерна -- резистентність -- хлібобулочні вироби -- микронизированные зерна -- резистентность -- хлебобулочные изделия -- supplements -- micronized grains -- resistance -- bakery products --
Анотація:
Посвящена обоснованию, разработке и комплексной оценке качества новых булочных изделий с использованием микронизированных зерен пшеницы, проса и семян льна.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
А 72
Антонюк, Ірина Юріївна.
УДК | |
664.64.014/.019 | |
631.53.027.34 |
Ключові слова: добавки -- мікронізовани зерна -- резистентність -- хлібобулочні вироби -- микронизированные зерна -- резистентность -- хлебобулочные изделия -- supplements -- micronized grains -- resistance -- bakery products --
Анотація:
Посвящена обоснованию, разработке и комплексной оценке качества новых булочных изделий с использованием микронизированных зерен пшеницы, проса и семян льна.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|