664.95
Я 96
.
Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / О. А. Яшонков ; КДМТУ. - Керч : [б. в.], . - 23 с. - Б. ц.

УДК
664.95
639.3

Ключові слова: глазур -- рибна сировина -- снеки -- сушіння -- глазурь -- рыбное сырье -- сушка -- glaze -- ribna sirovina -- snacks -- drying --
Анотація:
Дисертація присвячена вирішенню науково-прикладного завдання підвищення енергоефективності отримання сушених продуктів на основі рибної сировини, що було забезпечено за рахунок зміни внутрішньої структури вихідної сировини шляхом збільшення площі поверхні випарування попередніми пороутвореннями.
Додаткові точки доступу: