
>
657
Г 85
Гриценко , Ольга Миколаївна.Облік і контроль запасів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) / О. М. Гриценко ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2014. - 24 с. - Б. ц.
Ключові слова: бухгалтерський облік -- ресторанне господарство -- бюджет -- внутрішньогосподарський контроль -- готельно-ресторанне господарство -- запаси -- звітність -- підприємства ресторанного господарства -- управлінський облік -- бухгалтерский учет -- ресторанное хозяйство -- внутрихозяйственный контроль -- гостинично-ресторанное хозяйство -- запасы -- отчетность -- предприятия ресторанного хозяйства -- управленческий учет -- accounting -- restaurant business -- budget -- internal economic control -- hotel and restaurant business -- stocks -- reporting -- restaurant enterprises -- management accounting --
Анотація:
Дисертацію присвячено актуальним проблемам удосконалення бухгалтерського обліку і контролю запасів підприємств ресторанного господарства. Уточнено економічну сутність категорії "запаси підприємств ресторанного господарства" як об'єкта бухгалтерського обліку та поглиблено їх класифікацію. Проаналізовано тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні та визначено чинники впливу на систему обліку запасів. Удосконалено організацію та методику бухгалтерського обліку запасів підприємств ресторанного господарства. Розроблено формати бюджетів та звітів для внутрішніх користувачів в системі прийняття управлінських рішень. Запропоновано організаційно-методичні підходи внутрішньогосподарського контролю запасів з урахуванням особливостей діяльності підприємств ресторанного господарства, з виокремленням елементів та завдань контролю. Доведено переваги повнофункціонального інтегрованого продукту R-Keeper StoreHouse, що забезпечує контроль запасів на відповідних господарських процесах та розроблено алгоритм інформаційного завдання для бухгалтерського обліку і контролю запасів підприємств ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Г 85
Гриценко , Ольга Миколаївна.
УДК | |
657 | |
640.432 | |
005.932 |
Ключові слова: бухгалтерський облік -- ресторанне господарство -- бюджет -- внутрішньогосподарський контроль -- готельно-ресторанне господарство -- запаси -- звітність -- підприємства ресторанного господарства -- управлінський облік -- бухгалтерский учет -- ресторанное хозяйство -- внутрихозяйственный контроль -- гостинично-ресторанное хозяйство -- запасы -- отчетность -- предприятия ресторанного хозяйства -- управленческий учет -- accounting -- restaurant business -- budget -- internal economic control -- hotel and restaurant business -- stocks -- reporting -- restaurant enterprises -- management accounting --
Анотація:
Дисертацію присвячено актуальним проблемам удосконалення бухгалтерського обліку і контролю запасів підприємств ресторанного господарства. Уточнено економічну сутність категорії "запаси підприємств ресторанного господарства" як об'єкта бухгалтерського обліку та поглиблено їх класифікацію. Проаналізовано тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні та визначено чинники впливу на систему обліку запасів. Удосконалено організацію та методику бухгалтерського обліку запасів підприємств ресторанного господарства. Розроблено формати бюджетів та звітів для внутрішніх користувачів в системі прийняття управлінських рішень. Запропоновано організаційно-методичні підходи внутрішньогосподарського контролю запасів з урахуванням особливостей діяльності підприємств ресторанного господарства, з виокремленням елементів та завдань контролю. Доведено переваги повнофункціонального інтегрованого продукту R-Keeper StoreHouse, що забезпечує контроль запасів на відповідних господарських процесах та розроблено алгоритм інформаційного завдання для бухгалтерського обліку і контролю запасів підприємств ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|