
>
637.3.02-82
С 13
Савченко, Олександр Аркадійович.Дослідження процесів гідродинаміки, оптимізація режимів роботи та конструкції сировиготовлювачів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 22.04.1997 / О. А. Савченко ; наук. керівник Г. О. Єресько ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - . - 1997. - 26 с. - Бібліогр.: с. 22-24
Ключові слова: сировиготовлювач -- сыроизготовитель -- сирне зерно -- сырное зерно -- сирний згусток -- сырный сгусток -- гідродинаміка -- гидродинамика -- в'язкість -- вязкость -- різання -- резка -- перемішування -- перемешивание -- адгезія -- адгезия -- осідання -- осадок -- cheese maker -- cottage cheese -- curd curd -- hydrodynamics -- viscosity -- cutting -- mixing -- adhesion -- sinking --
Додаткові точки доступу:
Єресько, Г. О.\наук. керівник\
Укр. держ. ун-т харч. технологій
С 13
Савченко, Олександр Аркадійович.
УДК | |
637.3.02-82 |
Ключові слова: сировиготовлювач -- сыроизготовитель -- сирне зерно -- сырное зерно -- сирний згусток -- сырный сгусток -- гідродинаміка -- гидродинамика -- в'язкість -- вязкость -- різання -- резка -- перемішування -- перемешивание -- адгезія -- адгезия -- осідання -- осадок -- cheese maker -- cottage cheese -- curd curd -- hydrodynamics -- viscosity -- cutting -- mixing -- adhesion -- sinking --
Додаткові точки доступу:
Єресько, Г. О.\наук. керівник\
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-760 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|