
>
640.43
Ш 61
Шинкар, Світлана Миколаївна.Ефективність управлінської інформації в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 26.06.2003 / ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18. - Б. ц.
Ключові слова: інформаційні ресурси -- управлінська інформація -- економічна ефективність -- витрати -- формування -- управлінська інформація -- ресторанне господарство -- информационные ресурсы -- управленческая информация -- экономическая эффективность -- затраты -- формирование -- управленческая информация -- ресторанное хозяйство -- information resources -- administrative information -- economic efficiency -- expenses -- formation -- administrative information -- restaurant facilities --
Анотація:
У дисертаційній роботі визначено сутність управлінської інформації в підприємствах ресторанного господарства як економічного ресурсу та розглянуто специфічні особливості даного виду ресурсів. Розроблено систему показників оцінки економічної ефективності управлінської інформації. Запропоновано методичний інструментарій щодо вдосконалення документообігу в системі інформаційного забезпечення управління. Надано варіанти вибору напрямків підвищення ефективності використання інформаційних ресурсів залежно від темпів росту товарообороту та рівня витрат на формування управлінської інформації в ретроспективному періоді. Розроблено методику визначення оптимальної чисельності управлінського персоналу та планування витрат на формування управлінської інформації, що спрямовані на підвищення ефективності управлінської інформації.
Додаткові точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ш 61
Шинкар, Світлана Миколаївна.
УДК | |
640.43 | |
642.5 | |
005.3 |
Ключові слова: інформаційні ресурси -- управлінська інформація -- економічна ефективність -- витрати -- формування -- управлінська інформація -- ресторанне господарство -- информационные ресурсы -- управленческая информация -- экономическая эффективность -- затраты -- формирование -- управленческая информация -- ресторанное хозяйство -- information resources -- administrative information -- economic efficiency -- expenses -- formation -- administrative information -- restaurant facilities --
Анотація:
У дисертаційній роботі визначено сутність управлінської інформації в підприємствах ресторанного господарства як економічного ресурсу та розглянуто специфічні особливості даного виду ресурсів. Розроблено систему показників оцінки економічної ефективності управлінської інформації. Запропоновано методичний інструментарій щодо вдосконалення документообігу в системі інформаційного забезпечення управління. Надано варіанти вибору напрямків підвищення ефективності використання інформаційних ресурсів залежно від темпів росту товарообороту та рівня витрат на формування управлінської інформації в ретроспективному періоді. Розроблено методику визначення оптимальної чисельності управлінського персоналу та планування витрат на формування управлінської інформації, що спрямовані на підвищення ефективності управлінської інформації.
Додаткові точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |